"Беріть із собою спальні мішки": на Миколаївщині хворих на коронавірус приймають у палатках (фото)

Миколаївська обласна державна адміністрація виділила для прийому хворих на коронавірус палатки. Їх встановили на території чотирьох лікарень міста та пологового будинку. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА в Facebook.

"Сьогодні на території закладів охорони здоров'я першої хвилі для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою COVID-19 облаштовано тимчасові пункти прийому для сортування потоку хворих на випадок масового надходження пацієнтів", - йдеться в повідомленні ОДА.

Зокрема намети встановлено на території КНП Миколаївської міської ради "Міська лікарня №1", КНП "Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня" Первомайської міської ради, КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб" Миколаївської обласної ради та КНП Миколаївської міської ради "Пологовий будинок №1".

Як зазначає Миколаївська ОДА, роботи проведені відповідно до розпорядження головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Слід зазначити, що люди в мережі шоковані даним призначенням влади.

"Шок. Взагалі з глузду з'їхали", "На території пологового будинку, ви в своєму розумі", "Жах. У медиків немає ні масок, НІ костюмів захисних, нічого. І лікувати нас, коли ми захворіли, ніхто не буде", - пишуть розлючені українці в мережі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення