Била вагітну у живіт та груди: водійка тролейбусу у Миколаєві напала на пасажирку через маску та надірвані 5 гривень

У Миколаєві водійка міського тролейбуса №6 під час конфлікту з пасажиркою зупинила транспорт і побила жінку.

Як повідомляється у вироку Центрального районного суду Миколаєва, який опублікований в Єдиному державному реєстрі судових рішень, нападниця вийшла з кабіни водія салону тролейбусу №6 та нанесла потерпілій два удари правою рукою в область грудної клітини зліва та один удар правою рукою в область живота з лівого боку, завдавши постраждалій фізичного болю.

У справі також повідомляється про те, що постраждала жінка перебувала у тролейбусі з маленькою дитиною. Тобто матір били на очах у малюка. Також відомо, що постраждала була на той момент вагітною і після інциденту звернулася до лікаря із загрозою викидня.

А конфлікт між жінками виник через маску та надірвану купюру у 5 гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 126, що полягає в умисному завданні ударів, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень.

Водійка своєї провини не визнала і заявила, що постраждала вигадала інцидент. Утім суд вирішив, що її винуватість повністю доведена зібраними в ході досудового розслідування доказами.

Тож суддя визнала водійку виною у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України й призначив їй покарання у вигляді штрафу 850 гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення