Били та ґвалтували по черзі: У Кривому Розі заарештували 15-річних підлітків, які познущалися з працівниці сауни (фото)

У Кривому Розі суд обрав запобіжний захід двом 15-річним хлопцям, які зґвалтували 48-річну працівницю сауни.

Районний суд обрав підліткам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці. Хлопців заарештували одразу ж у залі суду.

Нагадаємо, що ввечері 22 листопада двоє підлітків пішли у лазню на вулиці Свято-Миколаївській у Кривому Розі. Там вони розпивали алкогольні напої.

Якоїсь миті один із хлопців узяв вогнегасник і став розбризкувати його всередині приміщення. Побачивши це, співробітниця закладу спробувала школярів зупинити і попросила розрахуватися. Хлопці сказали, що їм необхідно зняти гроші з банкомату та запропонували піти з ними. Жінка погодилася та пішла.

На вулиці один із зловмисників ударив і повалив жінку на землю. Коли жертва спробувала підвестися, її вдарили каменем по обличчю, після чого вона знепритомніла. Підлітки по черзі зґвалтували нещасну, а потім вкрали її гроші та телефон. Непритомну жінку знайшов на вулиці перехожий. Він викликав на місце швидку та поліцію. 48-річну жінку доправили до лікарні у несвідомому тяжкому стані з безліччю травм. Нападників оперативно затримали. Вони були в одному із нічних клубів. Обидва затримані — підлітки 2006 року народження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення