Били в голову, доки не знепритомнів: у Малині молодики вбили знайомого, з яким ворогували

У Малині забили до смерті чоловіка. У завданні малинчанину травм, які виявились для нього смертельними, обґрунтовано підозрюються двоє місцевих жителів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

"2 вересня до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 39-річного жителя міста із серйозними травмами голови. Чоловіка, який перебував без свідомості, виявили випадкові перехожі на одній з вулиць і викликали швидку. Уранці 3 вересня травмований помер", - йдеться у повідомленні.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи. За допомогою записів камер відеоспостереження та за зібраними першочерговими відомостями правоохоронцям вдалося швидко з’ясувати обставини отримання чоловіком травм. Було встановлено, що до їх спричинення причетні двоє місцевих жителів, віком 19 та 22 років. Обидва раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності.

Попередньо з’ясовано, що вночі 2 вересня у молодиків виник конфлікт і бійка із потерпілим через задавнену неприязнь. Травмованого опонента вони залишили посеред вулиці і пішли геть.

Нині з обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. За такі дії фігурантам загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення