Біля Ізюма у річці знайшли килим із трупом всередині: у поліції розповіли подробиці (фото)

В Ізюмському районі в новорічну ніч 21-річний молодик до смерті відгамселив свого товариша, після чого загорнув тіло вбитого в килим, відвіз на металевій тачці до річки і скинув у воду. 2 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля річки Сухий Ізюмець знайдено труп, замотаний у килим. Про це повідомили у поліції Харківської області.

"У ніч з 31 грудня на 1 січня під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. У ході сварки житель району побив знайомого. 47-річний чоловік помер. Зловмисник розказав, що він загорнув тіло вбитого у килим, на металевій тачці відвіз до річки Сухий Ізюмець і скинув у воду", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські вилучили речові докази злочину.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуальним керівництвом районної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення