Бив кулаками та сокирою по голові: 32-річний чоловік вбив матір за те, що вимагала знайти роботу

На Донеччині за вбивство власної матері затримали чоловіка. Смертельні травми жінка отримала під час сварки з нетверезим сином. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Донецькій області.

"19 березня близько 17:00 поліцейські Слов'янська прибули на повідомлення про вбивство. Житель Райгородка повідомив на лінію "102", що виявив тіло своєї сусідки зі слідами насильницької смерті. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 58-річної жінки та сліди крові у кімнаті. Встановлено, що до злочину причетний син загиблої, який мешкав у цьому ж будинку", - йдеться у повідомленні.

32-річний чоловік повідомив, що конфлікт розпочався через те, що мати вимагала знайти роботу. За це зловмисник завдав їй удари кулаками та сокирою по голові, залишивши лежати на підлозі.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Під процесуальним керівництвом окружної прокуратури відділом №4 Краматорського РУ поліції проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення