Бив ножем в обличчя, шию та спину: у Броварах 18-річний хлопець жорстоко вбив свою матір (фото)

На Київщині юний вбивця наніс матері 10 ножових поранень, після чого намагався утекти, придумавши план втечі та маскування. До правоохоронців звернулась сестра вбитої жінки. Про злочин розповіли у поліції Київської області.

"27 жовтня о 13:32 годині до поліції надійшло повідомлення від громадянки про загибель своєї сестри за місцем проживання. У приватному будинку Броварів поліція виявила тіло жінки із багаточисельними ножовими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм, несумісних із життям, 41-річна потерпіла померла на місці.

"Судово-медичним експертом на тілі загиблої було нараховано 10 ножових поранень, половину з яких нанесли в спину, частину в шию, а також обличчя", - розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Цього ж дня, після проведення відповідних слідчих дій, поліцейськими було вирахувано причетність до вбивства 18-річного сина, із яким у загиблої часто траплялись конфлікти. Того ранку після чергової сварки і сталась трагедія.

"Хлопець в деталях придумував план втечі та маскування. Але згодом оперативники кримінальної поліції затримали його біля платформ залізничного вокзалу із квитком до Івано-Франківська. Після затримання зловмисник намагався вигадати будь-які версії, тобто він холоднокровно вигадував, яким чином йому уникнути відповідальності", - зазначив Нєбитов.

Також поліцейські встановили, що ніж, яким правопорушник вчинив злочин, схований в одному із місцевих парків Броварів.

Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі Броварського райуправління поліції, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили правопорушнику про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігуранту загрожує до 15 років за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення