Біженець зґвалтував та вбив дівчину, яка працювала в центрі допомоги біженцям в Німеччині (фото)

Німецька студентка, чия смерть потрясла всю Німеччину 16 жовтня, є дочкою високопоставленого чиновника в Європейському Союзі, повідомляє "Daily Express". Поліція встановила, що вбивство скоїли біженці в Німеччині, які прибули з Афганістану.

Видання "Daily Express" стверджує, що загибла дівчина Марія Ладенбургер - дочка доктора Клеменса Ладенбургера. Вбивство 19-річної студентки, який вчинили біженці в Німеччині, вразило країну, передає Joinfo.ua.

Студентка йшла з вечірки в університеті Фрайбурга, коли вона піддалася нападу 17-річного мігранта з Афганістану. За словами німецької поліції, дівчина покинула вечірку в 2:37 ночі 16 жовтня і поверталася додому на велосипеді. Мігрант першим напав на неї і зґвалтував, а потім він і його друзі вбили її.

Тіло дівчини було виявлено понівечене в річці Драйзам. Там був знайдений і чорний шарф, який належав підозрюваному. Є відео, що показують молодика з таким шарфом на місці вбивства.

На тілі жертви, а також на велосипеді жертви знайшли ДНК. Підсудний Афганський підліток досі відмовляється говорити, повідомляє Deutsche Welle.

Як з'ясувалося, Марія допомагала у свій вільний час в центрах тимчасового розміщення біженців у Фрайбурзі. Немає жодної інформації, чи знайома вона була раніше з убивцею.

Сам афганець прибув до Німеччини в 2015 році і жив у німецькій родині. Зловмисник був затриманий і розслідування триває.

Нагадаємо, що за даними поліції Німеччини, тільки за півроку біженці в Німеччині підвищили рівень злочинності в половину. Вони здійснюють за 700 злочинів щоденне.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення