"Б'є мама і старший брат": на Дніпропетровщині двоє дітей пішли з дому на 100 кілометрів

На Дніпропетровщині двоє неповнолітніх дітей втекли за сто кілометрів від дому. Небайдужий громадянин повідомив про це патрульним, проінформували у Патрульній поліції Дніпропетровської області.

"Ввечері 13 травня на спецлінію "102" зателефонував небайдужий громадянин і повідомив, що на Криворізькому шосе виявив двох неповнолітніх — хлопчика і дівчинку. Він звернувся до них і запитав, де їхні батьки та куди вони прямують. Ті повідомили, що йдуть до Дніпра на вокзал, щоб поїхати додому. Оскільки діти перебували без дорослих, чоловік звернувся до поліції", - йдеться у повідомленні.

Патрульні прибули на місце події. Інформація громадянина підтвердилася. 13-річна дівчинка та 12-річний хлопчик повідомили поліцейським, що проживають у Солонянському районі, в селі Калинівка. Йдуть вони додому, але повертатися не хочуть. За словами дітей, мати та старший брат постійно пиячать і б'ють їх. Патрульні одразу повідомили про це працівників ювенальної превенції та передали брата та сестру екіпажу групи реагування патрульної поліції Солонянського району.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення