Б’ють як чоловіків, так і жінок: на Херсонщині банда спортсменів залякала цілий регіон

 Fakty.com.ua

У селі Чулаківка Херсонській області напередодні Нового року кілька чоловіків влаштували бійку, із застосуванням колото-ріжучих предметів. Внаслідок цього постраждали чотири людини, зокрема жінка, у неї розсічена брова.

– Вони почали бійку з хлопцями у клубі, погрожуючи ножем. Там подробиць не знаю. Мені подзвонили, попросили приїхати. Коли приїхав, три машини втекли. Коли виліз з авто, то ще було тихо все. Підійшов до друга та його дружини, яких сильно побили, і в цей момент хлопець підлетів до мого товариша, а я кинувся навперейми кулакам, – розповідає один з потерпілих Олександр Пантак.

За його словами, в цей момент його вдарили в потилицю, а потім інший підозрюваний – у живіт.

– Потім хвилин 10 намагався з друзями спокійно все залагодити з цими хлопцями. А в підсумку виявив, що у мене дірка в животі. Хоча куртка була ціла і застебнута. Означає, що її спочатку підняли, а потім штрикнули. Це не може бути випадковістю! – додав постраждалий.

У коментарі в поліції Херсонської області розповіли, що за даним фактом відкрили кримінальне проваження за ст. 125 (Легкі тілесні ушкодження) КК України. На цей момент проходять слідчі дії. Однак після проведення судово-медичної експертизи кваліфікацію можуть змінити.

– Внаслідок події постраждали чотири людини. Щодо підозрюваних, то їх особистості встановлюються. Зараз уже відомо про щонайменше чотирьох виконавців. Також слідство ще має встановити особи тих, хто не брав участі у злочині, проте був присутній під час бійки та знаходився на боці злочинців, – розповів керівник Голопристанського відділку ГУ НП у Херсонській області, підполковник Олександр Воропаєв.

Цікаво, що це далеко не перший подібний інцидент за участю цих хлопців. Місцеві жителі почали масово скаржитися на нападників, які родом з села Долматівка Голопристанського району Херсонської області.

Мовляв, вони встигли залякати місцевих жителів свого села, а після попрямували займатися розбоями і в сусідні. До слова, під їх кулаки потрапляють як чоловіки, так і жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення