Благав Бога про смерть: у російському Волгограді двоє поліцейських катували 14-річного підлітка на вулиці, а потім у відділку

У Росії стався черговий приступ звірства. У Волгограді двоє поліцейських жорстоко побили 14-річного підлітка, тому що подумали, що він закладник наркотиків. Про випадок пише російське видання Readovka.

Підліток йшов до друга, коли до нього під'їхала біла "Лада". З автомобіля вийшов чоловік (як з'ясувалося пізніше – поліцейський). Він задав хлопчику кілька незначних питань, а потім простяг руку "попрощатися", після чого заламав йому руки.

Потім з машини вискочив другий чоловік. Він схопив хлопчика за горло і почав душити. Били його по обличчю, по голові, по тілу. Мама підлітка каже, що її син кликав на допомогу і навіть благав Бога про смерть, його обличчя перетворилося на криваве місиво.

Наступна половина дня у хлопчика минула наче в "пеклі": його, побитого до напівсмерті, привезли до поліцейського відділку, де "допитували", а коли дізналися, що йому лише 14 років, пішли "прикладати холодненьке до ран". Як виявилося, поліцейські проводили рейд у пошуках наркоманів. Коли підліток прийшов до тями, чоловіки почали погрожувати — або мовчить, або йому інкримінують статтю за опір поліцейським.

Поліцейські привезли хлопчика додому, сказали матері, що син просто впав обличчям на дорогу. Швидка діагностувала у підлітка закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток носа зі зміщенням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення