Боявся йти додому, бо загубив ключі від квартири: у Києві від батька втік 9-річний хлопчик (відео)

Загубивши ключі від квартири, 9-річний мешканець Деснянського району столиці побоявся повертатися додому і пішов блукати вулицями. Протягом кількох годин його розшукували працівники районного управління поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та представники Муніципальної варти. Зараз хлопчик вдома і з ним все гаразд, з ним працюють психологи. Про це повідомили у поліції Києва.

"До Деснянського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про зникнення сина, 2011 року народження. Чоловік повідомив, що о 9-ій годині з квартири на Лісовому проспекті дитина пішла у магазин та не повернулася", - йдеться у повідомленні.

Протягом кількох годин хлопчика шукали у місцях скупчення людей: на ринках, пляжах, у медичних закладах, лісопаркових зонах тощо. У результаті знайшли хлопчика неподалік території Лісового кладовища. Із ним було усе добре, жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було.

Правоохоронцям хлопчик зізнався, що по дорозі в магазин загубив ключі від квартири, а відтак побоявся повертатися додому. Хлопчик живе вдома із татом, який виховує його самостійно.

"Зараз хлопчик перебуває у своїй родині, із ним усе гаразд. А ми на згадку подарували йому поліцейську кепку та блокнот, але з умовою, що він більше не буде залишати домівку", - сказав начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Разом із тим, після проведення профілактичної бесіди на батька маленького втікача складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення