Бойовики в малійському готелі Radisson взяли в заручники 170 осіб, серед яких ймовірно російські громадяни

 Reuters

Бойовики увірвалися в готель Radisson, розташований в Бамако, столиці Малі, узявши в заручники 170 осіб. Серед них 140 постояльців і 30 співробітників готелю, передає NBC News.

Всередині будівлі можуть перебувати близько 10 екстремістів, розповів агентству Reuters один із представників місцевих служб безпеки.

Як повідомили очевидці, злочинці відкрили вогонь по будівлі готелю рано вранці в п'ятницю, 20 листопада. За інформацією The International Business Times, вже три людини загинули.

Бойовики під'їхали до готелю на машині з дипломатичними номерами, передає французьке радіо RFI.

На місце події прибули співробітники поліції. Поки жодна з діючих у регіоні угруповань не взяло на себе відповідальність за те, що трапилося.

7 серпня в малійському місті Севаре екстремісти захопили готель Byblos. В результаті загинули 13 осіб, серед них п'ять силовиків, кілька співробітників місії ООН і четверо нападників.

Посольство Росії в Малі допустило, що в захопленому бойовиками готелі в Бамако можуть перебувати росіяни. Про це Інтерфаксу заявив представник російської дипмісії. Щодо українських громадян, інформація не надходила

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення