Боляче за державу: відома актриса оцінила скандал навколо заборони "Сватів" в Україні (відео)

 Апостроф

Українська актриса і телеведуча Наталя Сумська вважає, що російський актор Федір Добронравов, через якого в Україні заборонили серіал "Свати", не мав права радіти окупації Криму, а також зазначила, що у зв'язку з цією ситуацією, їй боляче за Україну.

"Мені шкода, мені боляче за Україну, за те, що той артист просторікує десь в інтернеті, куди його засилали, що він мав на увазі і чий шматок землі йому краще. Він розбирається в цьому всьому краще за всіх президентів, всіх народів. І, звичайно, я б його особисто бачити не хотіла більше, коли він так", - сказала Сумська.

Актриса зазначила, що представники української культури поводяться набагато краще.

"Ми ж не дозволяємо собі якісь випади, якісь репліки в сторону зараз дуже складній ситуації з нашим сусідом. Українці толерантно, як завжди, поводяться. Це при тому, що ми страждаємо від агресії. Це унікальна ситуація, коли ми маємо захищатися і як-то виправдовуватися. Тому тут потрібен якийсь більш комфортний вихід для всіх, щоб не ображати співвітчизників і щоб це було по букві закону. Так треба і робити", - продовжила вона.

Також Сумська визнала, що розуміє і позицію шоумена Володимира Зеленського, який намагається захистити "Сватів".

"Він прекрасний актор, менеджер, продюсер. І він захищає свій продукт. Це можна зрозуміти. Але українцям боляче за державу", - сказала вона.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення