Брата вбили: з'явилися моторошні деталі про жінку, яка відрізала голову дитині в Харкові

Сусіди Тетяни Пьянової, яку підозрюють у вбивстві 13-річної доньки Христини у Харкові, розповіли страшні деталі про сім'ю жінки. За їх словами, батьки затриманої пили, а одного з її братів – вбили.

Сусіди відзначили, що хоч сім'я Пьянової переїхала в селище Подвірки давно, але "своєю" так і не стала, ні з ким особливо не спілкувалася. Так, одна з мешканок селища Ірина розповіла, що підозрювана у вбивстві та її родичі жили не зовсім благополучно, але конфліктів з ними не було.

"З тих пір, як в'їхали, жодного ремонту не було, як заселилися, так і живуть. По мамі (Ймовірно, мова йде про затриману, – ред.) я б не сказала, що вона алкоголічка, не бачила, щоб вона тут валялася. Але в тому, що в цьому будинку відбувалося незрозуміло-що, – впевнена. Люди – вони як були, так і залишилися чужими", – зазначила жінка.

За словами ще однієї сусідки Олени, життя сім'ю Пьянової "покидало": батьки жінки пили, було багато дітей, але один з братів – глухонімий, другого – вбили, ще один брат теж вживав алкоголь.

"Батьки у них були питущі, бідність за ними ходила. Були чутки, що хтось із них навіть кредитів набрав і що будинок під заставою був, хотіли забрати. Заміжня була Тетяна чи ні, я не знаю. Донька у неї одна, батька дівчинки я не бачила. Щоправда, кілька разів помічала, що до них у двір чоловіки приходили, але хто вони такі – не знаю", – підкреслила вона.

Ще одна сусідка, яка не захотіла представитися, розповіла про чутки, що батько вбитої дівчинки нібито зараз у тюрмі, але загалом про нього нічого не відомо.

Водночас всі вони відзначили, що, незважаючи на бідність, мати доньку любила. А про дівчинку казали, що та була привітна і красива.

Нагадаємо, неадекватну оголену жінку з пакетом, у якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові. Вона кидалася на поліцейських. Пізніше виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної, належить її дочці-підлітку Христині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення