Будуть робити цукерку: відомий журналіст з РФ дав прогноз щодо долі Керченського мосту і Криму

Російський журналіст Аркадій Бабченко зробив припущення, що Росія зробить всі можливі спроби, щоб зробити красиву картинку в окупованому Криму.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"З Криму вони будуть робити цукерку, як вони зробили цукерку з Грозного. Міст [через Керченську протоку] вони побудують, я впевнений", - сказав Бабченко, додавши, що в Севастополь і Ялту буту вкладені кошти, яких би вистачило на будівництво міст на Марсі.

"Тоді можна буде забути про громадянські права і право власності, право на життя, право на свободу та інше", - зазначив журналіст.

У продовженні теми він заявив, що після будівництва мосту на окупований півострів зможе потрапити непрезентабельний клас з РФ, який не їде туди через проблеми з логістикою.

Що стосується повернення Криму, то це питання, на думку Бабченка, Україна може вирішити тільки силовим шляхом. Однак зазначає, що країна не готова до великої війни.

"Якщо говорити про повернення Криму, застосовуючи цей термін стосовно Росії, то Крим може повернути тільки диктатор. Це повинен бути політичний диктатор-самогубець, який прийде до влади з єдиною метою – повернути Крим. Мені цей варіант здається малоймовірним", - припустив журналіст.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення