Були розірвані вуха та статевий орган: у Черкасах помер хлопчик, якого забрали у бабусі с кримінальним шлейфом

 Укрінформ

У Черкасах 7-річний хлопчик, який перебував у комі, помер вчора, 5 вересня. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на директора Черкаської дитячої обласної лікарні Миколу Кондрацького.

Зазначається, що дитина була доставлена в реанімаційне відділення Черкаської обласної лікарні ще 24 серпня. За життя малюка лікарі боролися 2 тижні, але, на жаль, марно.

Відомо, що маленького Андрія доправили до лікарні з важкими травмами та критично низькими життєвими показниками. Можливо, його просто погано годували. У нещасного хлопчика була гематома головного мозку, також розірвані вуха, губа і частина статевого органа. Лікарі запідозріли, що з дитини знущалися. Бабуся дитини сказала правоохоронцям, що Андрій упав із купи цегли. А до лікарів, мовляв, звернулася нібито вже після того, як хлопчик знепритомнів. Однак довіри її словами немає, оскільки страшні травми хлопчик не міг отримати безпосередньо перед приїздом бригади "швидкої". Є ще одна версія: дитину нібито покусали собаки.

Бабуся й дідусь маленького Андрія – нерідні, їхній син одружився з жінкою, яка вже мала дитину та усиновив хлопчика.

Також відомо, що бабуся померлої дитини - 51-річна Вікторія Лясова є фігуранткою кількох справ - її оголошували у розшук, зокрема за грабіж, поєднаний із насильством. Проте, за словами місцевих мешканців, вона багато років дивним чином уникала відповідальності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення