Був неадекватним і кидався на людей: у Новій Каховці до смерті забили камінням 25-річного хлопця (фото, відео)

У ніч проти п'ятниці у Новій Каховці, що на Херсонщині, виявили мертвим 25-річного хлопця. З'ясувалося, що його вбили.

Тіло непритомного молодика знайшли неподалік автобусної зупинки в районі стадіону "Енергія", пише місцеве видання Online НК.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу. Орієнтовно з’ясовано, що чоловік 1997 року народження, проживав в Козацькому.

Місцевий Telegram-канал "Ху*вый Херсон" із посиланням на свої джерела повідомив, що загиблим виявився 25-річний Олександр Івахненко.

Він із компанією хлопців сидів у барі "Дніпро", між ними сталась суперечка. Згодом вони почали кидатися камінням, а після забили хлопця на смерть просто на тротуарі.

За попередньою інформацією, зловмисники – неповнолітні учні Новокаховського аграрного коледжу. Затримали двох малолітніх підозрюваних і одного громадянина 1980 року.

У коментарях під публікацією очевидці повідомили, що молодик, якого вбили, був у неадекватному стані і дуже агресивний - схоже, що під дією наркотиків. Кажуть, що він кидався на людей. Проте всі подробиці встановлюватимуть правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення