Черговий скандал в "Укрпошті": аби забрати свої посилки, отримувачі переплачують і кілька разів стоять у чергах

Скаргам користувачів на роботу реформованої "Укрпошти" немає меж. Виявляється, якщо відправник помилився з адресою доставки, то отримувачу доведеться неодноразово оббивати пороги відділення "Укрпошти", вистоюючи черги, і додатково сплатити гроші, аби нарешті забрати свою довгоочікувану посилку.

Про труднощі, з якими зіштовхнувся покупець товару на AliExpress, і неадекватну реакцію на ситуацію співробітників та керівництва "Укрпошти" розповів у Facebook киянин Володимир Моргунов.

"Оцініть рівень трешака! Виявляється, якщо вам AliExpress надіслали посилку не на ту адресу (глюк, підтягнуло геолокацію невірну тощо), доведеться йти у відділення, писати заяву, платити 60 гривень, чекати пару тижнів посилку, потім йти ще раз у відділення та забирати її там", - розповідає про свої "пригоди" Володимир.

Він акцентує увагу на тому, що насправді було б доречно ідентифікувати паспортні дані за номером телефону або ж через мобільний додаток. Натомість через недосконалу систему роботи самої "Укрпошти" люди змушені оббивати пороги поштових відділень. Ризикуючи, між іншим, здоров’ям більше, ніж будь коли. Адже нині по всій країні різкий сплеск захворюваності на ОРВІ та коронавірусну інфекцію.

"Коронавірус? Ні, не чули. Всі на борт! "Укрпошта", ау. Мої повідомлення у вас в особистих повідомленнях без відповіді, - розповів Володимир Моргунов і звернувся до гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського. - Вам має бути соромно за цю ситуацію, тому що немає жодної проблеми провести ідентифікацію паспортних даних за телефоном або через додаток, і не змушувати українців ходити по вашим переповненим відділенням, наражаючи себе на небезпеку захворіти коронавірусом. Це сором".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення