Чоловіка забив молотком, а його дружину задушив: через машину, з якою не схотів розставатися, на Донеччині покидьок влаштував моторошну розправу (відео)

В жовтні до поліції Донеччини надійшло повідомлення про зникнення місцевих мешканців - подружжя. Невдовзі біля одного із сіл Покровського району зазначеної області було виявлено згорілий автомобіль з останками двох людей. Спочатку здавалося, що сталася ДТП. Але згодом стало зрозуміло, що людей жорстоко вбили.

Як повідомляє місцева поліція, чоловіка забили молотком, а його дружину задушили мотузкою. Згодом експертизи підтвердили, що тіла належать зниклому подружжю. Потім правоохоронці вирахували і підозрюваного у вбивстві.

З’ясовано, що подружжя придбало автомобіль у зловмисника. Останній вирішив незаконно збагатитися і повернути транспорт. Фігурант обманним шляхом заманив потерпілих до свого місця мешкання і вже там розправився з людьми.

Після холоднокровної розправи зловмисник заволодів ювелірними виробами, банківськими картками, документами потерпілих, а їх бездиханні тіла вивіз за місто та підпалив, щоб надати події вигляду ДТП.

За місцем мешкання негідника проведено обшук та вилучено особисті речі потерпілих, документи та сліди крові.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення