Директора фірми, яка реконструювала табір "Вікторія", підозрюють у розкраданні 1,7 млн грн

 УНН

Керівника організації, яка займалася реконструкцією одеського дитячого табору "Вікторія", підозрюють у заволодінні 1,7 млн грн бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Так, сьогодні обласна прокуратура повідомила про підозру директору субпідрядної організації, яка займалася реконструкцією табору "Вікторія" у заволодінні бюджетними коштами – за ч.5 ст.191 КК України.

"Керівник товариства з обмеженою відповідністю підозрюється у заволодінні частиною коштів, що надійшли з місцевого бюджету на виконання будівельних робіт у дитячому таборі", – повідомив прокурор області Олег Жученко.

З’ясувалося, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності зараховано понад 1 млн 700 тисяч грн за виконання умов договору у той час, як будівельно-монтажні та інші роботи ці підприємства не здійснювали.

Також керівнику фірми вручили клопотання про зміну запобіжного заходу, а саме домашнього арешту, який раніше обрав суд, на тримання під вартою.

"Цей посадовець також підозрюється у привласненні 400 тисяч грн бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації", – додали у прокуратурі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення