Діти у реанімації в тяжкому стані, батьки загинули: на Чернігівщині на міні підірвався автомобіль медичної допомоги (фото)

На Чернігівщині розслідують обставини загибелі двох цивільних осіб та травмування неповнолітніх дітей внаслідок вибуху в Прилуцькому районі, де автомобіль підірвався на міні. Про це повідомила пресслужба Чернігівської обласної прокуратури.

"1 квітня 2022 року близько 20-ї години сім'я працівника медичної допомоги поверталися з хутора Безборотьків в село Припутні. Проте за 30-50 метрів до понтонної переправи автомобіль, яким вони рухалися, підірвався на протитанковій міні. Батьки загинули на місці. Їх діти, 1995 та 2008 р.н., в реанімації в тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством).

За даними слідства, військовослужбовці збройних сил російської федерації, в порушення вимог Женевської конвенції про захист цивільного населення, залишили вибуховий пристрій неподалік с. Припутні Ічнянської ОТГ Прилуцького району.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення