"Дивна піар-компанія?": зірку "Секс і місто" звинуватили у зґвалтуванні на тлі продовження серіалу (фото)

На тлі продовження серіалу "Секс і місто" з'явилася звинувачення актора Кріса Нота, відомого роллю чоловіка Керрі Бредшоу Містера Біга, у зґвалтуванні з боку жінок, які захотіли залишитися невідомими.

Жінка, на ім'я Зоя, якій зараз 40, і Лілі, якій 31 рік, стверджують, що вони зазнали сексуального насильства з боку актора Кріса Нота.

"Про хвилюючі та болісні спогади" вразливі жінки розповіли журналістам. За їхніми словами, все відбувалося в Лос-Анджелесі в 2004 році та в Нью-Йорку в 2015 році відповідно.

У коментарях користувачі припускають, що це якась дивна піар-компанія і якщо люди дійсно звинувачують когось у зґвалтуванні, то вони звертаються до поліції, а не до преси і не 20 років потому, а одразу.

8 грудня відбулася прем'єра серіалу "І просто так…", який складається з десяти серій по 30 хвилин. Сюжет розповідає про події через двадцять років після "Сексу і міста". У серіалі з’являються три героїні — Керрі (Сара Джессіка Паркер), Міранда (Синтія Ніксон) та Шарлотта (Крістін Девіс). Дія розгортається у сучасному Нью-Йорку, одним з елементів історії стала пандемія коронавірусу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення