Дядько пив і бив: друг сім'ї розкрив несподівані подробиці про життя матері й загиблої дівчинки з Харківщини

Близький друг сім'ї мешканки Харківської області Тетяни П'янової, яка нібито відрізала голову своїй доньці Христині, розповів, що стосунки між матір'ю і дитиною були хороші.

За його словами, Тетяна нібито обожнювала свою дочку, на всі свята вони разом кудись їздили, часто одне одному готували, вона відвідувала всі шкільні збори і завжди "переживала за те, щоб Христина не гуляла допізна", пише "Типовий Харків".

Чоловік, який побажав залишитися анонімом, розповів, що загибла Христина – дочка Тетяни від першого шлюбу. Після розлучення Тетяна з дитиною переїхали в Подвірки, жили з батьком і братом Тетяни – Антоном. Після смерті батька Тетяна та її брат поділили будинок навпіл і продовжували жити разом.

За його словами, Тетяна не була в запоях, а випити могла "максимум на свята". До наркоманів і наркотиків ставлення у неї "зневажливе".

Однак дядько Христини Антон навпаки – багато пив, виносив з дому каструлі і сковорідки, щоб здати їх на металобрухт. До нього нібито постійно ходили його друзі для спільних пиятик. Антон, за словами друга сім'ї, крав консервацію у сусідів, між ним і Тетяною часто були скандали.

Більше того, як розповів друг сім'ї, Антон чіплявся до маленької Христини, постійно "кликав полежати разом і міг вщипнути за дупу". Також, за його словами, Антон неодноразово бив Тетяну, вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було.

Як повідомлялося раніше, неадекватну оголену жінку з пакетом, в якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові.

При цьому вона кидалася на поліцейських.

Виявилося, що в пакеті була голова дочки-підлітка неадекватної жінки. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько і заявив у поліцію.

Затриманою жінкою виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П'янова.

Дядько вбитої дав свідчення поліції. Він розповів, що сім'я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує чоловік, завжди добре виглядала.

Вбивство шокувало і сусідів сім'ї. За їхніми словами, жінка була адекватною і від неї ніхто такого не очікував.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення