До останнього не вірили: в Маріуполі сотні людей, які ховались від обстрілів у драмтеатрі, загинули (відео)

У будівлі драматичного театру у Маріуполі, на який 16 березня скинув бомбу російський літак, загинуло близько 300 осіб. Про це повідомляють у Маріупольській міській раді.

"Від очевидців з'явилася інформація про те, що в драматичному театрі Маріуполя в результаті бомбардування російським літаком загинуло близько 300 осіб. До останнього не хочеться вірити в цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім вдалося врятуватися. Але слова тих, хто був всередині будівлі в момент цього терористичного акту, говорять про зворотне", - йдеться в повідомленні.

У міськраді нагадали, що окупантів не зупинив величезний напис "ДІТИ" перед будівлею театру.

"Ми зможемо відновити будівлі, але нам ніколи не повернути друзів, сусідів, рідних і близьких людей. Світла пам'ять всім безневинним жертвам шаленої війни, яку веде проти України країна-агресор, Країна-терорист росія", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що 16 березня російський літак скинув бомбу на будівлю драмтеатру в Маріуполі, де ховалися сотні мирних жителів. Уламками завалило вхід в бомбосховище, і через триваючий обстріл довгий час не було інформації про постраждалих.

За збігом обставин, російські військові скинули надпотужну бомбу на драмтеатр у Маріуполі після того, як в ефірі ТВ-марафону евакуйований з міста житель сказав, що у будівлі ховаються щонайменше 1500 людей. Це сталось усього за кілька годин після заяви по телебаченню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення