Дорогу заливає окропом, видимість нульова: на "Дружби народів" у Києві прорвало теплотрасу (відео)

У столиці з самого ранку ускладнений рух на бульварі Миколи Міхновського (по-старому бульвар Дружби народів, який 8 грудня 2022 року отримав ім’я засновника української армії Миколи Міхновського).

Як повідомили у патрульній поліції міста, попередньо на вулиці Підвисоцького сталась аварія на трубопроводі. На цій вулиці також ускладнено рух.

"Об'їзд здійснюється через вулицю Товарну", - попередили у поліції.

У КМДА пізніше уточнили, що наразі "Київтеплоенерго" локалізувало пошкодження тепломережі на б-рі Миколи Міхновського. Розпочато підготовку до ремонтних робіт. Завершити їх планують впродовж доби.

"Сьогодні о 08:40 на б-рі Миколи Міхновського, 24/2 сталося експлуатаційне пошкодження магістрального трубопроводу з витоком теплоносія назовні. Гаряча вода потрапила на проїжджу частину. Пошкоджений трубопровід діаметром 700 мм був введений в експлуатацію в 1961 році. Уся інформація про терміни відновлення послуг із централізованого опалення та гарячого водопостачання – у Центральній диспетчерській службі з питань ЖКГ: 15-57 (зі стаціонарного телефону) і 0445001557 (з мобільного)", - зазначили у пресслужбі КМДА.

Ще до офіційного підтвердження прориву теплотраси у київських телеграм-каналах почали з’являтись фото та відео очевидців. На кадрах видно, що проїжджу частину заливає окропом. Автомобілісти у бік метро "Либідська" їдуть дуже повільно, аби уникнути аварійних ситуацій. Через щільну пару видимість на дорозі практично нульова, утворився величезний затор.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення