"Досі трясе і нудить": в купе потягу намагалися зґвалтувати відому ілюстраторку, з'явилася реакція Укрзалізниці (фото)

У поїзді Укрзалізниці намагалися зґвалтувати іллюстраторку та дізайнерку Надію Кушнір. Про це жінка написала у Facebook в середу, 29 вересня.

Інцидент трапився напередодні вночі.

"Сьогодні вночі в поїзді мене намагалися зґвалтувати. Спочатку чувак втирав якусь дичину, показував дружину і дитину, потім взагалі роздягнувся і моєю рукою намагався мені показати відсутність у себе пупка. Я не знаю, чому я тоді ж і не звалила з того СВ , а просто сказала, що я не хочу, не буду і що за х**ень. Далі він не затикався, але не чіпав мене", - написала Кушнір.

Однак незабаром чоловік все ж перейшов до дій і почав домагатися. Дівчина почала кричати і вибігла з гаманцем і документами до провідниці.

"Я розвернулася до стінки, він закрив двері, стягнувши з мене ковдру, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати. Я почала кричати "шо відбувається", він кинувся і почав говорити, шо вже нічого не відбувається.. ", - додала Надія.

При цьому провідниця байдуже відреагувала на інцидент, а пасажири сусідніх купе ніяк не відреагували на крики жінки.

"Я отримала порцію "чого ви відразу не сказали ?!" (Коли це відразу, ось відразу, і я тут). І мене переселили до якогось мужика, який викупив все СВ один. Там я ще отримала порцію лекції "п'яні чоловіки потребують інтиму". Коли викликали начальника поїзда, цей товариш сказав, що хропів і тому мені заважав, і я тому втекла. Хоча інші сусідні СВ чули мій ор, але все висловили тільки своє обурення шумом", - сказала Кушнір, додавши, що не хоче писати заяву в поліцію.

Згодом жінка додала, що "чесно кажучи, мене досі трясе і тошнить, і я всю ніч не могла навіть рухнутися в туалет, бо боялася вийти з купе".

На публікацію іллюстраторки відреагував керівник з комунікацій пасажирського філії УЗ Олександр Шевченко. Чоловік попросив пасажирку уточнити деталі поїздки для проведення аналізу дій співробітників поїзної бригади.

"Провідник, на жаль, не може достеменно знати того, що відбувається за зачиненими дверима купе, але в разі скарги на домагання повинен викликати поліцію на найближчу станцію - такі випадки трапляються, на жаль. Якщо квиток вашого сусіда був електронний, ми його можемо відстежити і додати до заяви в поліцію ", - написав Шевченко.

Представник УЗ запевнив, що компанія прискорить обладнання вагонів відеоспостереженням. Шевченко також закликав пасажирів в подібних випадках одразу звертатися до правоохоронців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення