Другий ґвалтівник працював у карному розшуку: з'явилися подробиці нападу на вагітну жінку під Полтавою

Другим нападником на вагітну жінку на Полтавщині виявився експрацівник карного розшуку. Про це повідомив нардепа VIII скликання Ігоря Мосійчука.

"В ніч з 11 на 12 жовтня в селі Чавельча Лубенського району на Полтавщині поліцейський дільничний капітан Тарас Шаповаленко (зараз ніби вже звільнився заднім числом) з колишнім колегою по службі Павлом Нечепою (працював в карному розшуці) вибивши двері увірвалися до оселі місцевої жительки, матері одиначки Сніжани Сайко 1990 р.н. вагітної другою дитиною і по звірячому її зґвалтували", - написав Мосійчук.

Зазначається, що після нападу жінку забрали до лікарні з кровотечею.

Також Мосійчук додав, що "два виродка в формі поліції бігають селом та районом пропонують грубі гроші аби зам’яти цю справу і не сісти на довгий термін".

Пресслужба Нацполіції своєю чергою повідомила про те, що слідчі територіального управління ДБР відкрили провадження за фактом звернення до них жінки, яка звинувачує діючого працівника поліції у нападі.

Нагадаємо, що у столиці чоловік, погрожуючи ножем та пістолетом, зґвалтував рідну доньку. Моторошний інцидент стався 2 жовтня цього року. Чоловік живе окремо від дружини через те, що подружжя розлучене. Батько запросив доньку до себе додому для перегляду фільмів. А вже там, погрожуючі дитині ножем і пістолетом, її зґвалтував.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення