Двічі побили до напівсмерті 10-річного хлопчика: у РФ черговий випадок звірячої розправи, яку поліція заминає

У Росії зафіксовано черговий випадок звірячої розправи. Як повідомляє пропагандистське видання Readovka, у Новосибірську двічі з різницею у 4 місяці побили до напівсмерті 10-річного хлопчика, причому другого разу - цигани. Поліція знову заминає справу та буквально сміється в обличчя батькам потерпілого.

Перший випадок стався 25 квітня. Хлопчик пішов гуляти на баскетбольний майданчик, куди приїхали також його ровесники, щоб покататися на велосипедах. Хлопчик зробив зауваження, що покриття на майданчику для цього не призначене. У відповідь діти привели дорослих хлопців, які побили Матвія до втрати свідомості. Після цього хлопчик півтора місяці пролежав у лікарні зі струсом мозку.

"Представниця комісії у справах неповнолітніх мені сміялася в обличчя і говорила: "Ну що, пишете заяву? Ми їх навіть не покараємо, навіть на облік не поставимо". Моя дитина у лікарні у тяжкому стані, під крапельницями. Їхні діти бігають, радіють життю", - розповіла мама побитого Матвія.

12 серпня хлопчика знову побили. Цього разу натовп циган-підлітків. Компанія почала чіпляти його друга, а Матвій заступився. Цигани відвели хлопчика на парковку та відгамселили його ногами по голові. Незважаючи на втручання дорослих, хлопчикові знову стало зле — дитині викликали швидку. Медики діагностували новий струс.

Поліція проігнорувала і цей випадок. Правоохоронці нікого не затримали – нападникам нібито немає і 14 років. Матір потерпілого вимагає притягнути до відповідальності батьків малолітніх агресорів. Зрештою, поліція таки прийшла опитати хлопчика, але вже до лікарні та після повідомлень у ЗМІ. При цьому у квітні вони відмовилися відкривати кримінальне провадження лише тому, що Матвій перебував на лікуванні.

Читайте також:

Благав Бога про смерть: у російському Волгограді двоє поліцейських катували 14-річного підлітка на вулиці, а потім у відділку

Підліток встромив 6-річному хлопчику залізяччя в серце, а його мамі - в голову: у Росії черговий випадок звірячої розправи

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення