Екс-бойовик "ДНР" повідомив про ультиматум Кремля Захарченку та про участь Ташкента у його підриві

 Depo

Напередодні смерті у Кремлі дали строк ватажку "ДНР" Олександру Захарченку, щоб він вирішив проблему, яка має ім'я та призвище - "міністр" доходів і зборів Олександр Тимофєєв (Ташкент)

Про це у своєму блозі повідомив екс-бойовик "ДНР" Денис Лотов, який зараз живе на Росії

За його словами, цього літа у Захарченка з'явилися серйозні проблеми у Москві якраз через діяльність Ташкента у Донецьку, який "втратив береги": привласнював майно, віджимав, зконцентрував на собі більшість фінансових потоків.

"Близько місяця тому Захарченку у Москві була поставлена умова вирішити проблему, у якої є ім'я та призвище. І уся суть претензій до політики Захарченка була пов'язана якраз з Тимофєєвим. Було дано місяць на вирішення проблеми, Захарченко відстояв Тимофєєва, що, мовляв він виправиться, наведе лад і скарг на нього більше не буде. Але звісно нічого не виправилося, продовжилися усі ці віджими", - сказав Ломов.

Також він наякнув, що саме Ташкент міг мати стосунок до смерті Захарченка.

"Він (Ташкент - ред.) замовляв столик, за який вони з Захарченком сіли у кафе ("Сепар" - ред). У потрібний час Захарченко опинився у потрібному місці. І підозріло, що Ташкент не дуже постраждав у цьому вибуху, хоча постраждало багато випадкових людей", - каже Ломов.

Також він зазначив, що Ташкент вдавав з себе то мертвого, то важко постраждалого, але таки з'явився на похороні Захарченка.

Нагадаємо, виконуючим обов'язки ватажка "ДНР" оголошений Дмитро Трапезников, проте з цією кандидатурою не згодна сторона куратора від Кремля Владислава Суркова. Директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, якого називають близьким до Суркова, вважає повністю "легітимним" в "ДНР" після загибелі Захарченка "народну раду" на чолі з Денисом Пушиліним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення