Екс-керівника запорізької міліції розшукують через розкрадання приватної колекції вартістю 30 млн грн

 Depo

На Запоріжжі оголосили у розшук колишнього першого заступника начальника ГУ МВС України в Запорізькій області Ігоря Козицького

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Колишнього керівника поліції Козицького розшукують у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за заявою відомого запорізького колекціонера Леоніда Петрашина. В останнього працівники правоохоронних органів під час слідчих дій за сфабрикованою справою поцупили раритетну зброю на загальну суму понад 30 млн. грн.

Кримінальне провадження відкрито за статтею "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Нагадаємо, 2010 року працівники ГУМВС України у Запорізькій області за місцем проживання колекціонера провели обшуки і вилучили колекцію холодної зброї періоду XV – XX століття, кількістю 513 одиниць. Це відбувалося фактично без понятих, з цілою низкою порушень з боку міліції. Справу проти колекціонера закрили лише 2017 року. На жаль, усю колекцію повернути не вдалося. Унікальні експонати зникли. Деякі з них колекціонер побачив по телевізору у репортажі про розкішний маєток екс-генпрокурора Віктора Пшонки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення