Ексклюзив по стрілянині у Княжичах: Журналісти допитали крадіїв на броньованих джипах (відео)

У сьогоднішньому ефірі "Надзвичайних новин" о 19.20 на телеканалі ICTV буде багато ексклюзиву. Журналістам вдалося поговорити з затриманими "злодіями", на яких МВС намагається списати перестрілку.

"Третя добу після трагедії в Княжичах. Для відповіді на питання "що ж насправді сталося?" багато експертів вважають, що треба ближче познайомитися з "затриманими крадіями на нових броньованих джипах". Наші журналісти зробили таку роботу. Сьогодні ввечері в "Надзвичайних новинах" буде багато ексклюзиву. Нам вдалося поговорити і з затриманими "злодіями", на яких МВС намагається списати перестрілку", - написав на своїй сторінці у Facebook автор проекту "Надзвичайні новини" Костянтин Стогній.

Щоправда, додає телеведучий, як стверджують очевидці, перестрілка в Княжичах і затримання двох джипів в Києві відбувалися в один і той же час.

"Так де ж були "бандити на джипах"? У Києві або в Княжичах? Думайте, діліться версіями і інформацією. На відео фрагмент розмови з затриманим. Повна версія сьогодні о 19.20 на ICTV", - написав Стогній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення