Гамселив так, що розірвалась селезінка: в Одесі молодик вбив чоловіка через борг у 500 гривень

В Одесі поліцейські затримали 24-річного містянина за підозрою у спричиненні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Подія сталася 5 вересня на вулиці Головківського. Пізно ввечері, прихопивши дерев’яний брусок, зловмисник пішов до приятеля нібито по борги і так жорстоко побив, що той від отриманих травм помер у медичному закладі. Про це повідомили у поліції Одеської області.

"Про 36-річного чоловіка із розривом селезінки до поліції повідомили лікарі. В ході огляду місця події слідчі вилучили палицю, якою ймовірно били потерпілого, а оперативники тієї ж ночі встановили особу правопорушника й на ранок затримали його на вулиці Середній. Фігурант пояснив, що нещадно побив знайомого, бо той нібито відмовлявся повертати позичені 500 гривень і візок", - розповіли у поліції.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. За умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, одеситу загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення