Гараж і будівлі поруч злетіли у повітря, жертв шукали 37 рятувальників (відео надпотужного вибуху )

У Києві внаслідок потужного вибуху зруйновано і пошкоджено кілька будівель. Під завалами шукали можливих постраждалих, але на щастя не знайшли. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у столиці.

"3 квітня о 15:43 до столичної Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що по вулиці Карла Маркса, що у Солом'янському районі столиці, стався вибух, внаслідок якого стався обвал 2-поверхової будівлі, ймовірно, під завалами є люди", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в окремо розташованому гаражі.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, попередньо вибухнули балони з газом. Відео моменту вибуху зафіксували камери відеоспостереження.

Внаслідок вибуху гараж знищено повністю та частково було пошкоджено сусідній житловий будинок та літню кухню. Рятувальники одразу приступили до розбирання конструкцій та пошуку потерпілих.

"За інформацією власниці гаражу, в приміщенні, що обвалилося, нікого не було. До місця події прямує кран для того, щоб підняти плити перекриття, та остаточно переконатись, що там нікого немає", - додали у ДСНС.

О 20:27 роботи були завершені. Жертв та постраждалих внаслідок цієї події не має.

На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м.Києві, а також 3 одиниці техніки та 17 рятувальників Київської аварійно-рятувальної служби.

Причини виникнення цієї події встановить слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення