Гаряче повітря обпалювало все на сотні метрів: у порту Рені вибухнув бензовоз, згоріли 3 автоцистерни з паливом (відео)

На території морського порту у Рені сталась масштабна пожежа, унаслідок якої одна людина загинула, а друга у дуже важкому стані в опіковому відділенні місцевої лікарні. Про це повідомили у ГУ ДСНС України в Одеській області.

"У вівторок о 21:23 надійшло повідомлення про розгерметизацію цистерни автомобільного бензовозу (вибух) на території морського торговельного порту у місті Рені Ізмаїльського району. Підрозділи спрямовувались за підвищеним номером виклику. По прибуттю на місце виклику встановлено загорання трьох автоцистерн з паливно-мастильними матеріалами", - йдеться у повідомленні.

Очевидець, який знімав відео пожежі, каже, що стоїть на відстані щонайменше 300 метрів. На такій відстані жар від вогню дуже відчувався.

О 22:00 пожежа локалізована та о 22:48 ліквідована на площі 600 м.кв. На місці пожежі біля згорілої автоцистерни виявлено тіло загиблого чоловіка. Унаслідок пожежі отримав опіки працівник порту, 1978 р.н., якого каретою ШМД у важкому стані з 95% опіків тіла госпіталізовано в реанімаційне відділення до Ренійської лікарні.

Від ДСНС залучались 5 одиниць техніки та 25 рятувальників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення