Глава Facebook Марк Цукерберг оголосив про те, що візьме тимчасову відпустку по догляду за дитиною

 ТАСС

Засновник і глава Facebook Марк Цукерберг, що очікує разом зі своєю дружиною Присциллой Чан народження дочки, має намір взяти тимчасову відпустку по догляду за дитиною. Про це один з наймолодших мільярдерів у світі оголосив, розмістивши відповідне повідомлення в цій соціальній мережі.

"Я вирішив взяти двомісячну відпустку по догляду за дитиною, після того як наша дочка з'явиться на світ", - написав він. При цьому Цукерберг не уточнив, коли саме це станеться, однак, за його словами, вони з дружиною вже "починають готуватися" до цієї події. Хто буде тимчасово виконувати його обов'язки на посаді глави Facebook, 31-річний мільярдер також поки не повідомив.

У своєму посланні Цукерберг також послався на результати проведених досліджень, згідно з якими, якщо працюючі батьки проводять більше часу зі своїм новонародженим дитиною, то це позитивно в майбутньому впливає як на стан малюка, так і міцність всієї родини в цілому.

Про те, що вони очікують народження дочки, Цукерберг і Чан, які познайомилися 12 років тому, оголосили в липні цього року. Майбутня дитина стане їх первістком. До цього три вагітності Чан закінчувалися викиднем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення