Гори металобрухту замість авто: на Полтавщині зіштовхнулись фура і два легковики, є травмовані (фото)

На 172 км автодороги "Київ – Харків" у Лубенському районі в с. Іванівка зіткнулися "Камаз" та два легковики. Унаслідок аварії, яка сталась 12 листопада близько 19 години, травмовані водій та пасажирка одного з авто. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

"Зіткнулися автомобілі "Камаз", під керуванням водія 1985 р.н., "Volkswagen Caddy", під керуванням 41-річного водія, та "Daewoo Lanos", під керуванням водія 1980 р.н. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка "Daewoo Lanos", 1978 р.н., отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої госпіталізовані до місцевої Лубенської лікарні", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі поліція з’ясовує всі обставини ДТП. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення