Гралися з вогнем: на Чернігівщині під час пожежі загинула дитина, ще одна у важкому стані (фото)

У серед у 20 квітня о 15:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Високому. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Зазначається, що до прибуття вогнеборців із задимленого будинку сусіди винесли трирічного хлопчика та його сестричку - близнючку. Нажаль, хлопчика врятувати не вдалося. Медики констатували смерть дитини. А дівчинку, вкрай тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення Борзнянської міської лікарні, а згодом з діагнозом отруєння чадним газом, термічні опіки тіла ІІ-ІІІ ст. 30% тіла, опіковий шок ІІ ст. перевезено до КНП "Чернігівська обласна дитяча лікарня".

На час прибуття вогнеборців у будинку спостерігалося щільне задимлення. Рятувальники о 16:35 пожежу локалізували та о 17:02 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено диван та домашні речі.

Як з`ясувалося, того дня мати пішла до садочка по старшу дитину, а залишені вдома без нагляду двоє дітей, ймовірніше за все, вигадали небезпечні ігри з сірниками, внаслідок чого і виникла пожежа.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення