Гучний скандал у Ізраїлі: чемпіонку з Харкова звинуватили у вербовці росіянок для секс-послуг

Прокуратура Ізраїля звинувачує колишню чемпіонку країни з легкої атлетики та діючу рекордсменку країни з семиборства 51-річну Світлану Гнєздилову в організації мережі борделів в Ізраїлі, а також вербування жінок з Росії та інших країн СНД. Про це повідомляють Вести.

Колишня спортсменка народилася в Харкові, але разом з чоловіком (його теж затримали за співучасть) репатріювалася в 1996 році в Ізраїль. За нову країну вона виступала в бігу на 100 метрів з бар'єрами і в семиборстві. Брала участь в чемпіонатах Європи та світу.

Світлана Гнєздилова потрапила у скандал у Ізраїлі

Гнєздиловим пред'явлений цілий список звинувачень: сутенерство, схиляння до проституції, торгівля жінками, реклама сексуальних послуг, утримання борделів, відмивання грошей і ще кілька податкових злочинів.

Угруповання кілька років розробляли представники центрального округу поліції, податкова служба і управління соціального захисту.

Відповідно до обвинувального висновку, який надали суду адвокати Ельад Даян та Інбар Гольдштоф, Світлана Гнєзділова 5 років керувала мережую закладів, де надавали секс-послуги. За кожну ввезену до Ізраїля жінку вона платила закордонному посереднику 1000 доларів. Працювали секс-рабині змінами по 12-13 годин на добу.

Вербувати жінок допомагала реклама на російськомовних сайтах: "Потрібні масажистки, висока заробітна плата".

"Це все не про мене. Я не знаю, звідки взялися всі ці звинувачення, - відреагувала на обвинувальний висновок сама Світлана Гнєздилова. - Я тут одна зі своєю дочкою. Публічні будинки - це все не моє. Моє життя перевернули з ніг на голову. Подумайте гарненько і побачите, що я тут ні до чого".

Світлана Гнєздилова на суді

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення