Гуляли, аж гай шумів: на Одещині чоловік застрелив 19-річного юнака за те, що гучно відпочивав із друзями

На Одещині в селі Великий Дальник чоловік за шумну поведінку застрелив юнака. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

19-річний юнак приїхав до місцевих товаришів. Компанія молодиків гучно відпочивала по сусідству з місцем проживання 53-річного чоловіка. Він зробив їм зауваження щодо порушення тиші і між ними почалася сварка.

"Обурений чоловік вистрілив з мисливського нарізного карабіна в бік одного з гостей сусіда - одесита, куля потрапила йому в грудну клітку. Потім правопорушник зі зброєю зачинився в будинку", - йдеться у повідомлені.

На місце події прибули правоохоронці, в ході перемовин з чоловіком той вийшов до них.

Під час невідкладного обшуку в оселі правопорушника правоохоронці вилучили зброю, понад 30 патронів та інші речові докази, які направлені на експертизу.

Слідчі Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури кваліфікували дії громадянина за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголосили підозру і затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення