Ґвалтували та виривали нігті: на Харківщині викрали та по-звірячому катували 17-річного хлопця (фото)

У селищі Рогань на Харківщині двоє чоловіків викрали, жорстоко катували та ґвалтували 17-річного хлопця. Про це повідомляє видання 057.

Мати постраждалого В'ячеслава Тунгускова розповіла, що у сина стався кофлікт з дівчатами. Після чого хлопець зник. Згодом дитину у непритомному стані з численними травами знайшли перехожі на зупинці.

За словами матері, між її 17-річним сином та його екскоханою і її подругою сталася сварка. Дівчата поскаржилися на хлопця своїм знайомим. Після чого дитину викрали.

У хлопця зламані 4 ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличної частини голови. Над ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

З'ясувалося, що кілька годин дитину били арматурою, ґвалтували держаком від лопати, виривали нігті, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, заливали горілку. На спині йому намагалися вирізати лезом непристойне слово.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження хлопцеві завдали в ході сварки двоє місцевих жителів 32 та 38 років, з якими він нібито розпивав алкогольні напої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення