Ґвалтував 5 років і змушував народжувати: у Росії знайшли рабиню-нігерійку, чиї діти не мали свідоцтв про народження (фото)

Житель російського Сургута п'ять років утримував у рабстві дівчину з Нігерії. Скоро вона повернеться додому. Про це повідомили представники громадської організації "Альтернатива", яка бореться з рабством, у своєму Telegram-каналі.

"Дівчина на ім'я Осафамен із Нігерії у 2016 році приїхала до Москви, де зустріла Сергія, в якого закохалася. Через деякий час хлопець запросив дівчину до рідного міста — Сургута. Після приїзду чоловік відібрав у дівчини документи, через якийсь час він почав виявляти агресію та насильство. У цей час дівчина вже народила від нього дітей, на яких досі немає жодних документів", — повідомили в організації.

Чоловік-тиран залякував свою громадянську дружину, що якщо вона вийде з квартири, то її спіймають і посадять до в'язниці, а ще вона більше не побачить своїх дітей. П'ять років вона провела без можливості користуватися телефоном. Дивом Осафамен змогла зв'язатися з батьками в Нігерії та повідомити, що її утримують в рабстві та б'ють.

Батьки дівчини зв'язалися з громадським діячем Ремі Кехінде, і вже потім представники "Альтернативи" разом зі співробітниками поліції змогли знайти полонянку. Співробітники поліції були здивовані, що вона не траплялася їм на очі, а її паспорт прострочено більш ніж на 4 роки. Діти не ходили в садок, не числилися в поліклініках, жодних документів на них немає.

Осафамен після публічного розголосу змогла розпочати процес відновлення документів та підтвердження материнства над дітьми, яких вона хоче забрати із собою до Нігерії після завершення всіх бюрократичних процедур.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення