Харків та область у вогні та диму: після обстрілів росіянами виникло 16 масштабних пожеж, є загиблі (відео очевидців)

Сьогодні уночі російські військові завдали потужних ударів по Харкову та області, наслідками яких були великі пожежі. Загальна площа пожеж склала біля 500 кв.м. Серед мирного населення є загиблі та поранені. За попередніми даними, дві особи загинули, ще четверо чоловік зазнали травм.

Як повідомив член правління Національної громадської телерадіокомпанії України Дмитро Хоркін, після обстрілу у місті зник телевізійний сигнал, але радіо продовжувало працювати.

"У Харкові тимчасово нема ефірного телевізійного мовлення. Українське радіо продовжує мовити на частотах 106,1 та 91,6 МГц", - повідомив Хоркін.

Через вогневу атаку окупантів почалися пожежі в будівлях кафе, магазину та шкільної бібліотеки. Також пошкоджена будівля школи, повідомили у ГУ ДСНС у Харківській області.

"Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Новобаварському (2) районі Харкова, а також Чугуївському (8, Ізюмському (2), Богодухівському (2) та Харківському (2) районах області. У результаті цих пожеж постраждали житлові будинки, господарчі споруди, майстерня, сінник, складські будівлі, гаражі та автомобілі, будівля кафе, магазин, шкільна бібліотека, а також хвойні ліси. Зокрема, внаслідок ворожого обстрілу близько 23:00 пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі Харкова", - йдеться у повідомленні.

Про перші вибухи у місцевих телеграм-каналах написали близько 23:00. Ось такі гучні звуки почули жителі Харкова, коли тільки-но збирались лягати спати.

Спочатку повідомили, що вибух стався у центрі міста, проте його чули в усіх районах міста. Згодом стало зрозуміло, що кілька "прильотів" були і у самому Харкові, і в області, унаслідок чого виникли пожежі. Лише о 03:10 надзвичайникам вдалось ліквідувати усі пожежі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення