Хизувався перед друзями: на Сумщині​ підлітка вдарило струмом на вагоні потягу, у нього страшні опіки

У Кролевці на Сумщині підлітка уразило струмом після того, як він заліз на вагон вантажного потягу. Хлопця з опіками більш ніж 50 відсотків тіла госпіталізовано до Кролевецької лікарні. Стан його здоров’я медики оцінюють як тяжкий. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області.

"Повідомлення про подію на залізничній станції Кролевець надійшло до поліції 21 серпня близько 23 години. Потерпілим виявився 17-річний кролевчанин. Встановлено, що він заліз на вагон вантажного потягу, аби похизуватися перед своїми друзями. При спробі доторкнутися до лінії електропередач він отримав ураження струмом, внаслідок чого виникла пожежа", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом у поліції проводиться перевірка. Працівники поліції вкотре звертаються до батьків дітей з проханням приділяти більше уваги своїм нащадкам, цікавитися тим, як вони проводять свій вільний час поза родиною.

Нагадаємо, днями на Львівщині 14-річну дівчину вдарило струмом на цистерні з бензином. Вона отримала сильний удар струму і зараз перебуває у реанімації. Аналогічний інцидент стався місяць тому на залізничній станції "Підзамче" у Львові. Там 26-річну дівчину вдарило струмом під час спроби зробити селфі на цистерні вантажного потяга. Вона вижила, проте отримала 70% опіків тіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення