Хотіли відібрати камеру: під час акції протесту в США по-звірячому побили українську журналістку (відео)

Журналістка "Голосу Америки" Христина Шевченко зазнала нападу під час зйомок акції протесту в американському місті Санта-Моніка. Як повідомила жінка у Facebook, напад стався, коли вона знімала сюжет для програми Chastime.

"В очах потемніло від удару кулаком в тім'я. Я втратила свідомість на кілька секунд і впала. Штатив з камерою впали мені на стопу. Почала кричати, що я преса і мені вдалося встати на одну ногу", - розповіла журналістка.

За її словами, нападник - афроамериканець, який хотів відібрати камеру.

Дівчина додала, що їй вдалося дістатися до машини, а згодом медики діагностували у неї перелом двох пальців на нозі і травму голови.

Нагадаємо, що напружені протести охопили найбільші міста США, від Нью-Йорка до Лос-Анджелеса. Люди протестують проти насильства щодо чорношкірого населення з боку поліцейських, зокрема, після смерті Джорджа Флойда у Міннеаполісі. Але протести згодом почали перетворюватися на вандалізм та мародерство. У Каліфорнії молодики розтрощили дилерський центр Mercedes-Benz Oakland. Також з'явилося відео пограбування вантажного потягу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення