Ховали у закритих домовинах: з'явилися жахливі подробиці загибелі двох дітей на Донеччині (фото, відео)

На Донеччині сталася жахлива трагедія з двома маленькими дітьми.

Як повідомляє Обозреватель, на світанку батьки поїхали в сусіднє село за 30 км збирати картоплю на полях. А діти залишилися вдома спати, адже був вихідний. За словами рідних, востаннє з дітьми по телефону вони розмовляли о 10 годині ранку і все було нормально, а вже за годину трубку ніхто з них не взяв.

Батьки повернулися додому ввечері, але дітей у будинку не знайшли. Мама звернулася в поліцію приблизно о 18:00. Правоохоронці та місцеві жителі спочатку шукали дітей в окрузі. Але згодом службовий пес привів всіх до скрині. Там і виявили тіла Ані та її маленького братика.

Діти задихнулися у старій скрині, яка передавалася з покоління в покоління як придане.

Як розповів староста, родина жила бідно, батьки випивали та перебували на обліку соціальних служб. Але діти були доглянуті. Їх нормально годували, синців ніколи не було. Якось матері повідомили, якщо не припинять випивати-заберуть дітей, після цього з жінкою сталася істерика і на деякий час погроза спрацювала: батьки кинули пиячити, але згодом все повернулося.

Зазначається, що батьки та рідні важко переживають загибель дітей.

Як повідомляє "Суспільне", 10-ти річну Ганну та 7-ми річного Михайла поховали у закритих домовинах на вугледарському кладовищі.

Поліція розглядає всі версії загибелі дітей. Провадження відкрито за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення