Хвороблива тяга до маленьких дітей: педофіла, який вже має дві судимості за розбещення дітей, суд відпустив під домашній арешт (відео)

У вересні поточного року до поліції міста Києва надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, перебуваючи на території однієї з шкіл столиці, вчинив відносно малолітньої учениці розпусні дії. Чоловіка затримали, але суд вирішив відпустити педофіла під домашній арешт за місцем проживання в Харківській області, але туди він не доїхав.

Як повідомляє Департамент карного розшуку, далі зловмисник почав переховуватися від правоохоронних органів, а декілька днів тому «спритник» повторно вчинив неправомірні дії відносно малолітніх уже у місті Львові.

Цього разу фігурант підійшов до процесу скоєння злочину з «творчим задумом». Переодягнувшись у жіночий одяг, він заходив до дівчачого туалету школи, де і підшукував свою майбутню жертву. Коли малолітня заходила до вбиральні чоловік просив повністю зняти з себе одяг, а потім позувати на камеру телефону.

Наразі зловмисник знову перебуває під вартою, він обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох аналогічних кримінальних правопорушень. Досудове розслідування триває.

Відомо, що 50-річний харків'янин Дмитро Бубир вже має дві судимості за розбещення дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення