"Я не змогла для вас померти двічі": у Дніпрі в оперному театрі зірвали спектакль за участі Катерини Кухар (відео)

У Дніпрі вчора ввечері довелося перервати спектакль в оперному театрі через повідомлення про мінування будівлі. Вчора ввечері був справжній аншлаг, адже на сцені театру вперше представляли балет світового рівня. На гастролі приїхали Катерина Кухар, Олександр Стоянов та екссоліст всесвітньо відомої групи "Kazaky" Артур Гаспар в легендарному балеті "Кармен-сюїта. Шехерезада".

Про мінування повідомили по гучному зв'язку під час виступу артистів на сцені під час другого акту, коли до кінця залишалось близько 15 хвилин. Перед цим закрилась завіса і в залі увімкнули світло. Глядачів попросили негайно покинути зал через можливість знаходження там вибухонебезпечних речовин, пише місцеве видання 056.ua. Обшук з собаками приміщення почався ще до повної евакуації.

Відомо, що повідомлення про мінування надійшло на електронну пошту СБУ, Національної та патрульної поліції, а також ДСНС о 20:13.

Катерина Кухар у своєму Instagram розповіла, що повідомлення про мінування дуже засмутило всіх, адже карантин і локдаун і так заважає творчій діяльності, а тут ще й вимушена евакуація. Дана ситуація засмутила артистів і вони пообіцяли повторно приїхати.

"Стоянов не виконав сьогодні на сцені свої коронні гранд піруети, я не змогла сьогодні для вас другий раз померти. Буде привід ще раз приїхати і повторити", - сказала Катерина Кухар.

Артур Гаспар мав станцювати роль Ескаміліо в культовому балеті "Кармен-сюїта". Партії Кармен і Хозе виконують світові зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Їх запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу Парижа, Токіо, Шанхая, Женеви, Рима, Мадрида, Мускату, Берліна і т.д.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення