"Я закрила їй рот і ніс, вона не плакала": на Харківщині 18-річна двічі матір викинула в туалет мертве немовля (відео)

На Харківщині 18-річна дітовбивця, яка вже має одну дитинку на руках, народила дівчинку, задушила і викинула до ями з нечистотами у дворі. Чоловіку при цьому сказала, що за його відсутності віддала дитину соціальним службам. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"23 січня мешканка села Безруки самостійно народила доньку за місцем мешкання, пологи приймав її 25-річний чоловік. Протягом вагітності жінка не перебувала на медичному обліку. 25 січня жінка вбила доньку. Тіло поклала в пакет та сховала на території свого домоволодіння. Чоловіку повідомила, що віддала маля соціальним службам. Страшну знахідку виявила свекруха зловмисниці та повідомила до поліції 28 січня близько 11:30", - розповіли у поліції.

У родині є старша дитина, якій немає двох років. Тримаючи маля на руках, дітовбивця спокійно каже:

"Я закрила їй рот і ніс. Вона не плакала. Вона моментально затихла і все...".

Сьогодні жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 10 до 15 років тюремного ув’язнення. На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно зловмисниці.

Помічник начальника ГУ Нацполіції у Харківській області В'ячеслав Марков наголосив, що у людей, які з певних причин вирішили, що їх дитина їм не потрібна, завжди є гуманний вибір, ніж вбивство дитини.

"Дитину можна покласти до "Вікна життя". Жінка, яка анонімно полишає тут дитину, не несе за це кримінальної відповідальності, якщо на дитині немає жодних тілесних травм. У Харківській області "Вікно життя" знаходиться на території міського перинатального центру: м. Харків, Салтівське шосе, 264 – 602 мікрорайон, Медичний комплекс. Дитину можна віддати медичним працівникам, навіть зателефонувавши за телефоном "103", - наголосив В'ячеслав Марков.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення