"Як я давно про це мріяла!": ВСУ після сильних вибухів у Миколаєві атакували російських військових (відео)

Сьогодні близько 03:50 в Миколаєві прогриміли сильні вибухи. Про це у Telegram повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

"Більше 5 потужних вибухів прогриміло в Миколаєві після оголошення повітряної тривоги (о 03:43, - Ред.)", - повідомив мер.

У місцевих Telegram-каналах повідомили, що в місті були "прильоти". Момент одного з "прильотів" зафіксувала вулична камера відеоспостереження. Унаслідок влучення ракет виникли пожежі, відомо про два осередки загоряння.

Ракети запускали з окупованої Херсонщини.

Зазначається, що невдовзі після світанкової ракетної атаки на Миколаїв російські військові отримали "відповідь" - на Херсонщині прогриміли вибухи і почалася сильна пожежа. За поки що непідтвердженою інформацією, влучили у склад боєприпасів. Очевидці, які знімали на відео, як щось потужно вибухає і палає у російських військових, не приховуючи радості кажуть за кадром: "Як я давно про це мріяла!".

Також нагадаємо, що учора орієнтовно о 18:00 ворог обстріляв житлові квартали у Корабельному районі Миколаєва. За інформацією Оперативного командування "Південь", по обласному центру було випущено чотири крилатих ракети типу "Калібр". У результаті повністю зруйновано заклад освіти, декілька садиб, пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, господарчі споруди, автомобілі, гараж. Наразі відомо про п‘ятьох поранених, серед них підліток.

Також внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків на території міста відбулися пожежі на відкритих територіях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення